Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Friesland

Vakantie Friesland

De provincie Friesland is zeer divers met meren, plassen, bos, moeras, hoogveen, heide, vaarten en slenken. Friesland is het ‘land’ van de weidevogels, die in grote getale voorkomen in het kleurrijke weidelandschap. Kenmerkend voor deze provincie zijn de mooie terpdorpen en de typisch Friese boerderijen, de kop-hals-rompboerderijen. Friesland is onze 'nummer één watersportprovincie'. Op de Friese meren wordt naar hartelust gezeild, gesurfd en rondgevaren met allerhande motorboten en -jachten.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
De Thuiskamer

De Thuiskamer

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Welkom in De Thuiskamer Logeren in de oudste woning van Grou? dat kan in dit bijna 400 jaar oude prachtige rijksmonument, uit 1654. Gelegen op het mooiste plekje midden in het centrum van Grou. Dit Unieke en Exclusieve adres voor uw overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten ligt direct tegenover d ...

, ,