Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dát vind je op prettigovernachten.nl. Je komt direct in contact met zelfstandig opererende aanbieders van accommodaties, waar je prettig overnacht. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Tsjechië

Vakantie Tsjechië

In Tsjechië sta je vaak versteld van de prachtige schilderachtige dorpjes, de enorme - en fraaie - paleizen en het verrassende natuurschoon. Het land heeft  bescheiden bergketens, hoogland, rivieren, stuwmeren en bossen. En voor de wandelaar: in veel gebieden zijn goed gemarkeerde wandelroutes uitgezet! De bevolking is er vriendelijk en gastvrij. Bekend zijn vooral het Reuzengebergte, Boheems Zwitserland en de populaire hoofdstad Praag. Tsjechië is genieten van zowel natuur als cultuur.

Klik hier voor de kaart met alle accommodaties in deze regio
Ontdektsjechie Nas Dum

Ontdektsjechie Nas Dum

0 recentste beoordelingen van gasten van deze accommodatie

Bed en Breakfast Nás Dům aan de rand van het plaatsje Bernartice in het Reuzengebergte van Tsjechie. Wij verhuren 4 kamers in onze B&B maar evt ook een inpandig appartement voor 4 personen, totaal maximaal 20 personen. Ook verhuren wij de accommodatie voor groepen. Je hebt dan de beschikking over ...

, ,